《 𝐇𝐀𝐑𝐁𝐎𝐔𝐑 𝐕𝐈𝐄𝐖 𝐁𝐑𝐔𝐍𝐂𝐇 𝐒𝐄𝐓 - $𝟑𝟐𝟖/ 𝟏 》⁣呢個set原價$398 但當日有做promotion所以只需要$328🥳⁣假日只得呢個set 所以我地叫咗兩個一樣嘅⁣⁣🍴前菜 • 𝐀𝐩𝐩𝐞𝐭𝐢𝐬𝐞𝐫 — 𝚁𝚎𝚍 𝙿𝚛𝚊𝚠𝚗 𝙲𝚊𝚛𝚙𝚊𝚌𝚌𝚒𝚘 · 𝚂𝚊𝚕𝚖𝚘𝚗 𝚉𝚞𝚔𝚎 𝚂𝚞𝚜𝚑𝚒 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝙲𝚊𝚟𝚒𝚊𝚛 · 𝚆𝚊𝚐𝚢𝚞 𝚃𝚊𝚛𝚝𝚊𝚛𝚎⁣和牛他他相當出色 牛肉夠新鮮 拌勻蛋黃同黑松露食令成個味道更昇華👍🏻 而油漬三文魚壽司唔需要額外再點醬油都已經好入味 三文魚肥美 唔錯😋⁣⁣🍴主食 • 𝐌𝐚𝐢𝐧 𝐂𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞 — 𝚁𝚎𝚍 𝙿𝚛𝚊𝚠𝚗 𝚊𝚗𝚍 𝙰𝚜𝚜𝚘𝚛𝚝𝚎𝚍 𝚃𝚎𝚖𝚙𝚞𝚛𝚊 · 𝚂𝚕𝚘𝚠-𝚌𝚘𝚘𝚔𝚎𝚍 𝚂𝚊𝚕𝚖𝚘𝚗 · 𝙼𝚎𝚗𝚝𝚊𝚒𝚔𝚘 𝚄𝚍𝚘𝚗 𝙲𝚊𝚛𝚋𝚘𝚗𝚊𝚛𝚊 🍝⁣慢煮三文魚肉質嫩滑 但我想試平日個set嘅慢煮豚肉多啲🥺🥺 烏冬雖彈牙同醬汁澎拜 但實在太膩喇 多醬得黎味道偏淡同單一🤢 最後都冇食曬🙅🏻‍♀️⁣⁣🍴甜品 • 𝐃𝐞𝐬𝐬𝐞𝐫𝐭 — 𝙹𝚊𝚙𝚊𝚗𝚎𝚜𝚎 𝙲𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎𝚌𝚊𝚔𝚎 · 𝙲𝚛𝚎𝚖𝚎 𝙱𝚛𝚞𝚕𝚎𝚎 𝙲𝚞𝚜𝚝𝚊𝚛𝚍⁣甜品可以揀cheeseca
假日只得呢個set 所以我地叫咗兩個一樣嘅⁣

甜品可以揀cheesecake/ 法式無糖燉蛋 我地各叫一款 芝士蛋糕甜度適中 而法式焦糖燉蛋亦做得夠嫩滑 兩款甜品整體味道不過不失⁣

《 🦪 𝟐 𝐇𝐎𝐔𝐑𝐒 𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐅𝐋𝐎𝐖 𝐎𝐅 𝐅𝐑𝐄𝐒𝐇𝐋𝐘 𝐒𝐇𝐔𝐂𝐊𝐄𝐃 𝐎𝐘𝐒𝐓𝐄𝐑𝐒 - $138/1 》⁣
每位加$138會有兩個鐘任食生蠔 幾新鮮同海水味濃 如果鮮甜啲會更好⁣

📝 總結 • Overall Reviews —⁣
之前見到呢間餐廳環境幾靚就bookmark咗⁣
一邊食一邊⁣
見好多人都會走出去佢個露台到影相打卡🤣 ⁣
但我地最後因為出面又曬又熱 張凳又會辣pat pat而冇咁做到🤣⁣

食物賣相精緻 雖然全部都細細份但非常飽肚(尤其係個卡邦尼烏冬都真係幾濟下😂)⁣
主食略為失色😣 其他食物又唔算做得超級好食⁣
整體性價比唔高 如果想去嘅話建議平日食lunch會抵食好多🤫⁣
Cheesecake
𝙼𝚎𝚗𝚝𝚊𝚒𝚔𝚘 𝚄𝚍𝚘𝚗 𝙲𝚊𝚛𝚋𝚘𝚗𝚊𝚛𝚊