2024-08-06 66 瀏覽
由於唔想煮飯, 老公上網search觀塘區食肆,找左呢間, 叫左個輕量二人晚餐,有沙律,吉列豬排和一口翡翠千層吉列豚配咖哩飯同天使麵,一杯富士山同一杯凍檸茶,杯富士山一來到我以為好伏, 因為個藍色真係唔好講笑, 但飲完覺得好好味, 有D似小甜的忌廉溝鮮奶, 個奶香得離唔好令你好飽,可以一戰.個沙律我地加左錢,要煙三文魚沙律,三文魚唔會太鹹,味道合適,蔬菜都好新鮮,好清新.所有的醬都係雪過先比客人用.主菜吉列豬排好鬆化, 味道剛好,而且有好多新鮮的沙律菜.一口翡翠千層吉列豚, 廚師把豬同菜做成卷,再把外皮油炸, 味道唔錯, 一啖一個,設計唔錯. 個天使麵本身已經落蒜去炒過, 好野味, 都唔洗再加咖哩我已經覺得好好味.待應服務都唔錯.食物質素都對得起個價錢.
由於唔想煮飯, 老公上網search觀塘區食肆,
找左呢間, 叫左個輕量二人晚餐,
主菜
吉列豬排好鬆化, 味道剛好,而且有好多新鮮的沙律菜.
待應服務都唔錯.食物質素都對得起個價錢.
煙三文魚沙律
2024-08-01