2014-06-04 1344 瀏覽
一段時間冇嚟呢間酒樓飲茶,端午節再嚟,好多人,等位等左一段時間,2點左右入到去. 點的嘢都跟之前冇咩分別,一樣係包,紫菜腐皮卷,腸粉,粥,菜,薄撐...同一樣的紫菜腐皮卷,同一樣的價錢,但係廋左好多,完全變左第二樣嘢,入面的蝦餃幾乎等於零,一點也唔好食,簡直係大倒退呀,以前係勁厚身的呀,食一件已好滿滿的感覺,依家我食完都唔知食左咩落肚.其它的都差晒呀,唔掂,又貴又難食....我們後尾點左一個薄撐,個樣同冇煎過一樣,半透明的,又唔熱,佢地食左一兩件,感覺怪怪的,我食左幾啖已經覺得係未煎熟的,白色的粉都可以看到,咁樣點食呢?之後叫部長取消了, 但係真的要CHECK單,口說取消,但係係冇取消電腦張單架.咁樣落樓要400幾蚊,一點也不值呀.

咁樣落樓要400幾蚊,一點也不值呀.

2014-06-02
下午茶