2023-09-22 478 瀏覽
一向唔敢喺茶記鋸扒,次次嗌5成都比8 9成我🫠食咗幾次四寶,覺得質素唔差,個個咕嚕肉食極唔厭,見到個新鮮菠蘿都覺得滿足🤣今次比次機會佢,食塊西冷,依然係5成,點知估佢唔到喎,今次真係5成,入面仲係粉紅色,厚得嚟肉身都好嫩🥩本身見到佢個餐又包又蛋,我已經知自己一個人唔會食得晒,咁岩見到個大家姐🤣(我估,因為得佢係粉紅色衫,而且次次都見到佢)忍唔住問可唔可以咩都唔要,淨係要扒同薯條,大家姐都超好人,估我一個女仔食唔晒,都轉比我。點知塊牛扒真係厚到爆炸,我最後都係食唔晒。因為我食薯條一條要食沙律醬,但一般茶餐廳都唔願比沙律醬我,又話要加錢,但呢度都好捨得,大家姐仲話唔夠出聲🫶🏻香港好小高質茶記,四寶係一個幾好嘅選擇,雖然定價比普通茶記高,不過質素同價錢成正比,由早價已經係大大份,仲有招呼有服務👍🏻