2021-07-29
工作原因被人調咗去中環返工 💻初頭以為中環食嘢會又貴 又無嘢揀 🥲結果驚喜發現原來勁多好西 🤪呢間就係其中一間我一定會encore既餐廳 ❤️ʕ•̫͡•ʕ(季節限定‼️) 北海道極濃蟹湯拉麵 $138 🦀️ | ⭐️: 4.9/5 湯底係好濃郁 ✨ 真係飲得出蟹味 🤭仲要放咗真蟹肉入去 非常驚喜雖然百幾蚊 真係唔平 🥲但一分錢一分貨 😗佢認真再好食過招牌雞白湯拉麵一個level 😂ʕ•̫͡•ʕ金鶴•雞白湯拉麵 🍜 $98 ➡️ $78 | ⭐️: 4.6/5 Openrice 有coupon 🎫 買完卑個QR code 店員scan 就👌🏻拉麵一上台 已經卑佢個賣相震撼到佢個湯底係超濃雞湯味 唔會死鹹 無味精 🥰夾埋d拉麵食 超好食 👍🏻佢有塊雞肉同叉燒 我覺得還可以 香港地 七十幾蚊碗高質既拉麵 真係無得頂 💘ʕ•̫͡•ʕ日式唐揚炸雞 🍗$38 | ⭐️: 4.8/5上台已經有陣香味 結果心急得制 我辣親個嘴 🥲 無霖過佢竟然即炸 仲要炸到咁鬼熱 ‼️🔥咬落口好juicy 推薦 👍🏻整體黎講, 狸貓超推薦呢間嘢 ❤️🔥 好少可以樣樣都咁好食 🥰 一定會encore!💫唯一一個問題係 佢個湯頭太濃稠 🤭食到一半
工作原因被人調咗去中環返工 💻
上台已經有陣香味
結果心急得制 我辣親個嘴 🥲
無霖過佢竟然即炸 仲要炸到咁鬼熱 ‼️🔥
咬落口好juicy 推薦 👍🏻
整體黎講, 狸貓超推薦呢間嘢 ❤️🔥
好少可以樣樣都咁好食 🥰 一定會encore!💫
唯一一個問題係 佢個湯頭太濃稠 🤭