餐廳: 羊滋味
資訊:

2024-09-22 307 瀏覽
呢間餐廳主要賣羊嘅菜式!因為我想食佢既羊肉餃子,我朋友唔食羊都陪我黎食!佢既度食物種類有好多,有快餐,串燒,餃子等等。佢既醃蘿蔔好好食,自己鍾意食幾多就夾幾多!評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5我哋試咗佢哋嘅羊肉餃子同牛肉餃子,外皮煎得金黃香脆,入面餡料又鮮又嫩,餡料啲汁都鎖住咗。羊肉嘅騷味處理得好好,我鍾意食羊就可以,如果對於唔食羊,應該都幾騷;但我反而覺得牛肉餡就一般啦。評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5另外,仲試咗串燒雞翼,燒得剛好,唔好太乾,皮脆肉嫩,加埋一啲辣粉,好味。評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5特色涼拌豬耳清爽解膩,啲花生同青瓜非常夾。評分:👍🏻👍🏻/5仲有個花甲粉絲,粉絲吸晒湯汁嘅精華,入口滑溜。湯底有蒜蓉同辣椒,啲花甲肉質新鮮,不過好多殼。評分:👍🏻👍🏻/5朋友因為唔食羊,所以另外叫左個普通套餐,食魚香茄子飯。評分:👍🏻/5整體味道指數:😋😋/5性價比:💰💰💰/5環境:❤️❤️❤️/5服務:✅✅✅/5

佢既度食物種類有好多,有快餐,串燒,餃子等等。
佢既醃蘿蔔好好食,自己鍾意食幾多就夾幾多!
評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5

評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5

評分:👍🏻👍🏻👍🏻/5

特色涼拌豬耳清爽解膩,啲花生同青瓜非常夾。
評分:👍🏻👍🏻/5

評分:👍🏻👍🏻/5

朋友因為唔食羊,所以另外叫左個普通套餐,食魚香茄子飯。
評分:👍🏻/5

整體味道指數:😋😋/5