2018-12-01 1319 瀏覽
十一月尾,開始 feel 到涼意,係時候食羊腩煲嘞~🐏雙色兩味羊腩煲🐏明火羊腩煲超足料,味濃但唔會太咸,啖啖羊肉夠哂入味又唔騷,支竹冬菇索哂味,仲有生菜跟,大大煲勁抵食,5個人都食唔哂。😍👏🏻肥妹指數:🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🔥干鍋土家排骨🔥佢有得揀辣同唔辣,我哋有人唔食辣,叫咗小麻辣,最正係佢辣汁喺底,滿足哂所有人,唔要辣食上層,要辣就巢底。更體貼嘅係佢都有小火喺下面,唔會話食食吓凍哂。👏🏻👏🏻👏🏻肥妹指數:🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🐑鐵板京燒羊腩🐑皮脆肉嫩,香口鬆化~送啤酒一流🍻肥妹指數:🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🔥🔥長沙鐵板炒薯粉🔥🔥辣辣哋好惹味,大大隻蝦夠足料,喜歡辣嘅朋友大讚~👍🏻肥妹指數:🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🦀蟹粉扒本地豆苗🦀滿滿嘅蟹粉,煮得剛剛好嘅豆苗,滿分~💯肥妹指數:🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🧡招牌小籠包🧡嚟襯都一定叫,湯濃肉鮮,無得輸!😎🤟🏻肥妹指數:🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀💕叫咗3個甜品share💕椰汁馬荳糕,杞子圓肉桂花糕,杏仁白玉凍 3款都正,我最喜歡係個滑滑馬荳糕~肥妹指數:🙆🏻‍
十一月尾,開始 feel 到涼意,係時候食羊腩煲嘞~

🐏雙色兩味羊腩煲🐏

蟹粉扒本地豆苗

🧡招牌小籠包🧡

💕叫咗3個甜品share💕
椰汁馬荳糕,杞子圓肉桂花糕,杏仁白玉凍

椰汁馬荳糕,杞子圓肉桂花糕,杏仁白玉凍 3款都正,我最喜歡係個滑滑馬荳糕~肥妹指數:🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀
干鍋土家排骨
長沙鐵板炒薯粉