2013-11-20
返工的日子 , 最期待就係午餐的時候同同事去國際交易中心食野~選擇左Royal Pantry裝修都不錯 , 不過lunch time真係好多人, 咁岩有張4人吉台迫迫地都住坐到5個人 , 睇過餐牌 , 都算貴價 , 沙律已經$48 , 豬牛雞扒要$58-66我地都好快就選擇好食咩了~因為已經無餐湯 (我真係唔明, 點解可以咁早就無晒.....)所以我叫左檸水 (減肥必備)同事的豬仔骨午餐黎講算大份了, 而且眼睇都唔乾因為同事唔識切 , 所以由我e個熟手代勞 , 好好切 , 而且肉的份量好多試左同事一舊骨好似燒味的金沙骨 , 配酸酸甜甜的泰式汁多肉汁 , 1 d都唔乾, 肉質有咬口我的雞扒都幾大塊ar , 不過個芝士汁真係食唔出芝士味...似普通白汁多d...雞扒肉質好 , 多汁 , 我唔食薯角only食雞扒都夠飽薯角我試左一舊仔 , 好味!! 即叫即炸結尾: 係貴左少少, 不過同食物份量係成正比~~~而且味道好 , 絕對有下次~~~報告完畢~~~
同同事去國際交易中心食野~選擇左Royal Pantry 裝修都不錯 , 不過lunch time真係好多人, 咁岩有張4人吉台
我地都好快就選擇好食咩了~ 因為已經無餐湯 (我真係唔明, 點解可以咁早就無晒.....)
所以我叫左檸水 (減肥必備) 同事的豬仔骨午餐黎講算大份了, 而且眼睇都唔乾
試左同事一舊骨好似燒味的金沙骨 , 配酸酸甜甜的泰式汁
多肉汁 , 1 d都唔乾, 肉質有咬口 我的雞扒都幾大塊ar , 不過個芝士汁真係食唔出芝士味...似普通白汁多d...
雞扒肉質好 , 多汁 , 我唔食薯角only食雞扒都夠飽
薯角我試左一舊仔 , 好味!! 即叫即炸
結尾: 係貴左少少, 不過同食物份量係成正比~~~
而且味道好 , 絕對有下次~~~
報告完畢~~~