2022-09-15 334 瀏覽
慢煮工業今日約左朋友慶祝生日,決定揀返之前大家都好評既「慢煮工業」,一來之前大家都食過話好味;二來地點十分就腳!入到去餐廳,可能係閒日既關係,所以比較多位比我地揀,我地就選擇左比較靜靜的角落比我地談心。脆辣一字雞翼(10隻) 份量比我想像中多,香辣好過癮,忍唔住食完一口再一口!因為佢係一字雞翼關係,所以女士可以放心,食既時喉都可以好有儀態!芝士煙肉薯條 一開好以為係普通小食,點知一上菜既時係份量多到嚇死我地,而且價錢重非常親民,啖啖芝士拉絲,十分邪惡!而且有好多煙肉,絕對係小食之中既首選!美式芥末豬仔脾 唔食芥末既朋友唔需要擔心,因為芥末係另上的,而且個豬仔脾本身已經好入味,大大舊!!明太子大蝦忌廉意粉 個意粉勁CREAMY 而見蝦肉大大隻,我同朋友都清晒所有意粉,個汁同意粉個味道勁夾。慢煮脆皮德國咸豬手 豬手皮脆卜卜,而見D肉十分厚身,火喉控制得好好,依家都仍然回味緊!
慢煮工業