2018-01-07 273 瀏覽
因為地域與時間關係,今日第一次幫襯 Deserve Better。等左15分鐘既 手打安格斯牛芝士漢堡+特製蜜糖芥末醬。兩片多士夾蛋片幼切生菜絲芥末醬已經好好味,嘩件手打Angus Beef 鮮嫩美味爆汁滴晒出黎真係名不虛傳!當然唔少得一杯coffee。我怕Americano 太淡,Expreaso 太濃,店員推介 Americano + Extra Shot. 真係剛剛好合我要求。直情救我一命!本來仲想試埋 美式士多啤梨S'mores 吐司,聽講口碑十分不得了。魚與熊掌,土我揀左牛^.~店面不大,只有臨街三個高腳凳,但聽住歌,聞住咖啡香,慢慢食,好有feel。此店好有心思(即係thoughtful)有charge 電服務。唔用唔好意思!其真5佢主打take away 啦! 我一定會再幫襯!

其真5佢主打take away 啦!

我一定會再幫襯!
2018-01-07
15 分鐘 (堂食)