2018-12-19 92 瀏覽
位於尖沙咀西面,比京道附近嘅亞士厘道一棟唐樓嘅八樓。上到去見都有幾多客,好在家人早到攞位,真幸福!店子不大,但都有VIP房可座八人,以西式感覺重,也同時已作聖誕佈置,燈光都算有情調,有幾對情侶談情說愛。三個人,叫了個二至三人餐 (又係我增重嘅機會)菠菜濃湯真的很濃味,分量足夠。😝紫薯湯感覺都似上一款湯,多,也有點甜,我家人都喜歡紫薯味。😇5成熟羊架做得不錯,時間控制得很好,食落好軟身。唯一係多了一點肥膏。露荀配菜好合適😍😍松露貝殻粉味道幾好,唔太膩,牛肝菌放左係大大隻嘅貝殼粉內,份量十足☺😋😋吉列甘栗紫薯餅比較甜,但製作得出色,外脆內軟,喜歡吃紫薯嘅你,應該好喜歡。不過都啱多人一齊分享,因為都有八九塊。熱咖啡熱幾香,值得試!香蕉班戟外層香蕉味足,入面忌廉幾厚身但唔膩。總括而言,若然份量少點,其實幾滿意。這個二至三人餐,或許三個人食量都要預係兩男一女,同埋最好分三份上菜。因為平衡好重要!🤣🤣🤣

三個人,叫了個二至三人餐 (又係我增重嘅機會)
菠菜濃湯
真的很濃味,分量足夠。😝

紫薯湯
感覺都似上一款湯,多,也有點甜,我家人都喜歡紫薯味。😇

5成熟羊架

松露貝殻粉

吉列甘栗紫薯餅

熱咖啡熱幾香,值得試!

香蕉班戟
外層香蕉味足,入面忌廉幾厚身但唔膩。