2019-10-23 1845 瀏覽
睇左Facebook 介紹 ,試下呢間黃色小店,就係金撈老鴨湯啦, 見到個個都話正😂入到去,裝修還算ok, 但座位與座位間比較迫, 如果咁岩你後面張枱坐住個大肥婆,就會坐得好辛苦😵再講下食物啦, 呢個老鴨湯味道好, 唔似其他落左好多味精咁,好有鴨味👍🏻 推介有一個海膽拼盤, 唔知道係連埋定點啦🤔因為我冇留意另外叫左個牛肉, 呢個牛ok 既, 起碼有牛肉味之後叫左魚同菜果d~ 呢d 就普通野~ 不值一提總結: 🛑間鋪全晚播住香港之歌,但事實係咪真係黃店就冇人知🤷🏻‍♀️,因為唔見有咩學生優惠寫住。🛑Book 位時 ,個店員同我地講要幾點交返張枱,但差不多到鐘數時,店內唔係滿晒客人, 店外亦冇人排隊,個店員好快攞張單比我地埋,呢點覺得好唔ok, 始終唔係任食鋪, 又唔係有客等, 好似迫人走咁。🛑個老鴨湯係ok 既, 但單點食物既火鍋店泥講,呢間偏貴
睇左Facebook 介紹 ,試下呢間黃色小店,

就係金撈老鴨湯啦, 見到個個都話正😂

有一個海膽拼盤, 唔知道係連埋定點啦🤔
因為我冇留意

另外叫左個牛肉, 呢個牛ok 既, 起碼有牛肉味

之後叫左魚同菜果d~ 呢d 就普通野~ 不值一提

總結:

🛑個老鴨湯係ok 既, 但單點食物既火鍋店泥講,呢間偏貴

2019-10-22