2023-04-21 254 瀏覽
因為2個人食飯,所以叫嘅嘢食唔多之後嚟咗兩杯嘢飲,等咗大約九個字先至知道原來佢哋漏單,但係因為佢哋服務態度真係好好,我同我個朋友都唔介意,而且係冇要求之下送多兩杯飲品俾我哋,同埋同我哋講會送甜品俾我哋第一道菜係牛骨髓,可能我之前食過另一間煮得比較好食嘅,所以覺得呢個唔係咁特別好味,但係未試過嘅朋友仔可以試一下,都係唔錯嘅。因為佢用咗梅菜同無花果整呢個牛骨髓,但係梅菜味道有d搶走咗牛骨水嘅味道第二道菜係dry age 肉眼扒,我叫咗medium rare ,可以講好好味,除咗有一般熟成牛扒嘅濃郁味道之外,肉質都好亂畫,我覺得必定要食。之後叫咗一個大蝦飯,但因為太肚餓,所以冇影到相,味道都係唔錯,我個朋友同我戒緊澱粉質都食晒甜品方面,第一個係煙燻香蕉脆餅,焗到好軟熟嘅香蕉配上少少嘅煙熏味,食落去好好味,而第二個甜品就係雪糕胡桃曲奇餅,曲奇餅做到好煙靭,而且朱古力曲奇夾雜左胡桃嘅香味,兩度甜品都好好食有一個小插曲,就係等咗大約九個字先至知道原來佢哋漏單,但係因為佢哋服務態度真係好好,我同我個朋友都唔介意,而且係冇要求之下送多兩杯飲品俾我哋,同埋同我哋講會送甜品俾我哋我本身諗住佢哋係送杯雪糕,
因為2個人食飯,所以叫嘅嘢食唔多

有一個小插曲,就係等咗大約九個字先至知道原來佢哋漏單,但係因為佢哋服務態度真係好好,我同我個朋友都唔介意,而且係冇要求之下送多兩杯飲品俾我哋,同埋同我哋講會送甜品俾我哋我本身諗住佢哋係送杯雪糕,冇諗過我哋所叫嘅甜品,佢哋都free 咗,仲要不斷同我哋講唔好意思,其實佢哋嘅服務態度真係好好,我真係唔介意
  • 煙燻拖肥香蕉
  • 胡桃朱古力曲奇