2024-01-14 122 瀏覽
呢間榮哥煮場係旺角,非常易搵,今日就食佐佢地既二人餐$298,超飽!🫢招牌酸菜魚煲二人餐入面既主要煲類,一個煲份量都好大,魚片好多,係鮮魚片,魚肉結實而爽嫩,口感好爽嫩,配料就有好多酸菜芽菜同菇,湯底酸得黎都飲得出陣清香味😽而且亦好貼心係上枱果陣有個爐可以一邊食一邊熱住,唔怕會食到凍晒👍🏻薑蔥霸王雞二人餐入面既小菜,上枱果陣見到果份量真係嚇親,有成半隻雞咁多,雞肉咸香鮮味,唔會鞋口,肉質幾嫩,更加有大量我最愛既薑蔥😻果汁唔會太咸,啲雞食果陣再點下啲汁就更加香啦,送飯一流👏🏻二人餐仲會有一個前菜,兩碗白飯,飲品/甜品。佢地既甜品幾有驚喜架,楊枝甘露幾清香,酸酸地甜甜地,仲有芒果爆珠添🖖🏻

招牌酸菜魚煲

薑蔥霸王雞