2008-05-02 28 瀏覽
其實已經係幾個月前既事,不過真的很想讚下這間食店。我男友生日之喜,一路心思思想同佢食餐特別d又arm口味既野,問下朋友同事,有人介紹左stonegrill,話環境食物都ok,又可以玩,幾特別,不過就真係幾貴。回家search這裡的食評,見到comment唔錯,仲知道生日可以訂蛋糕,service又唔錯,加上有男友鍾意的羊架,一於試下。其實自己都未試過食咁貴既野同咁樣慶祝生日,好彩多得佢地d體貼service。食物︰叫左兩個餐,個湯唔錯,沙律d菜好fresh,d餐飽好好味,主菜叫左羊,牛同海鮮,樣樣野都好新鮮。服務︰侍應會教你點燒,都幾好玩幾得意。有個男侍應教燒時整跌左舊牛落我度(好彩有著供應的圍裙),我都知佢唔小心,而佢都即刻換過件牛俾我,所以覺得唔錯。而我訂左個蛋糕,侍應好醒水咁唔會問上得未or要你提,佢地見你食得差唔多就會識主動收野,然後點左洋燭自己送上lai,好體貼。價錢︰真係幾貴,男友應該唔夠飽,不過我地都食地好開心,用咁既價錢買一個好玩,好食同好服務,都已經可以接受。而最緊要,係我男友都覺得特別,我地都食得好開心,令我地多左個sweet memory,我已經覺得好值。(不過,
其實已經係幾個月前既事,不過真的很想讚下這間食店。

價錢︰真係幾貴,男友應該唔夠飽,不過我地都食地好開心,用咁既價錢買一個好玩,好食同好服務,都已經可以接受。而最緊要,係我男友都覺得特別,我地都食得好開心,令我地多左個sweet memory,我已經覺得好值。(不過,暫時都係等特別日子先食下...^^")

• 羊架