:燒焗豬手件 Roasted Pork Knuckle Cut (Snack from Dinner Set for 2: $428)好耐冇食成件上既德國鹹豬手 唯有食住呢個切件頂住先😛 雖然只係成個晚市套餐既snacks 但份量都好驚人 完全估唔到豬手係snacks唔係main😂 豬手食落本身冇咩味 完全唔鹹 但侍應話廚師係特登唔調咁多味 反而係依賴個醬汁🤔 但睇黎我係重口味人士 覺得鹹香味重啲會惹味好多👅 而且豬既質感有點兒過乾 嫩啲開心啲 :American Scientist Seltzer 美國科學家梳打 $42 ❤️係草莓糖漿 💙係藍柑桔~呢杯梳打飲品,睇🉐️玩🉐️飲🉐️!有半杯既梳打做base 想飲紅定藍先?你自己決定邊支試管啦。侍應哥哥話唔知兩個溝埋會變咩味,所以我飲完一半紅色就溝埋藍色落去試下 初頭以為會有紫色😂 當然唔會有啦~ 其實成杯飲落都係果味既梳打咁🍓 成個set其實仲有pizza同牛扒 但係我未影既時候已經俾朋友分屍左

好耐冇食成件上既德國鹹豬手 唯有食住呢個切件頂住先😛

豬手食落本身冇咩味 完全唔鹹 但侍應廚師係特登唔調咁多味 反而係依賴個醬汁🤔

但睇黎我係重口味人士 覺得鹹香味重啲會惹味好多👅
而且豬既質感有點兒過乾 嫩啲開心啲
❤️係草莓糖漿 💙係藍柑桔~

呢杯梳打飲品,睇🉐️玩🉐️飲🉐️!
有半杯既梳打做base 想飲紅定藍先?
你自己決定邊支試管啦。

初頭以為會有紫色😂 當然唔會有啦~
其實成杯飲落都係果味既梳打咁🍓