餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

2024-08-13 134 瀏覽
7月29號星期六晚上,我和我家人剛剛下飛機,飛機餐超級難吃,所以沒有吃很飽,肚子很餓,出機場就看到一家翡翠拉麵小籠包就進來光顧。 我哋對你哋樓面同事嘅服務態度極之滿意佢非常之熱情,面容帶微笑。每當上菜時,佢會耐心地同我哋講出上菜食物名稱,佢哋非常之貼心,見到小朋友同長者會換上熱水大人就熱茶,佢哋知道小朋友同長者飲咗茶夜晚會瞓唔到,所以好貼心嘅俾咗熱水。到結帳時,佢哋會主動介紹我購買套票,使我獲得優惠,真係一家好好嘅餐廳。佢嘅工作態度實在令我敬佩。 我必定會向朋友推介你哋機場大有店舖。

我必定會向朋友推介你哋機場大有店舖。

2024-07-29
  • 小籠包