2023-06-09 602 瀏覽
老公牛一,係結婚後既第一個生日啊~ 今日黎呢間,對上個次食都已經係疫情前,工都轉左兩份lu...不過我記得之前食係有semi buffet有好多唔同芝士,而家無左😫Wagyu beef tartare $140呢個tartare好多洋蔥,但最緊要係比較多筋,男人話佢ok,有咬口,但我咁岩個幾下都係咬唔斷(平時我係好鍾意咬個個),所以如果係tartare,黎講,我覺得唔係咁好Clams & Uni Linguine $320我鍾意佢呢個味啊!通常海鮮pasta都係比較清,fresh, 但呢個係相對地rich, thick同濃,都幾 out of expectationLobster Risotto $320男人話係佢食過既Lobster risotto/pasta入面龍蝦整得最好食既,我唔否認既~我自己就覺得佢個蕃茄味搶左個龍蝦味,但男人好buy喎,佢話無咁膩,which is also true!男人知我戰鬥力仲未100%回復 ,又想錫住我,所以唔敢叫好多~ 而我相信下次再去,可能會試佢個tasting menu
老公牛一,係結婚後既第一個生日啊~

Wagyu beef tartare $140

Clams & Uni Linguine $320

Lobster Risotto $320

而我相信下次再去,可能會試佢個tasting menu
2023-06-09
生日