2020-09-20 1330 瀏覽
今年想搵間未去過既日式餐廳同老公慶祝生日,搵咗一輪發現呢間餐廳,又見食評都ok,於是一家三口黎試。餐廳唔大,但感覺都舒服,有特色。餐牌野食選擇唔多,我地揀咗1個餐(岩石雪花牛肩甲),仲有2款石板燒(醬油牛里脊、牛脷)。點完餐冇耐,侍應先送上果茶,仲有頭盤同餐湯,份量少少,我地一人一啲試少少,好好食,如果可以散叫我地一定會再order😆😆。之後就送上2款石板燒,睇落好靚,一啲都唔hea,而且都好多件,於是我地就開始用石板燒黎食,2款都好好食,好香又唔un,尤其是牛脷,阿囡好鍾意。食咗一陣套餐既牛肩甲就到,賣相一般,原本惗住雪花應該有啲肥油部份,不過睇就唔見有,配菜就好似幾好食,落刀切牛甲,真係有啲un,入面有啲筋位切唔斷😅味道ok,配菜都ok,仲有隻炸蠔都幾好食。食完問過老公滿唔滿意,佢都覺得唔錯,會再黎試其他野食。仲有呢間餐廳免加一服務費👍👍👍
2020-09-19
慶祝紀念
生日
  • 醬油牛里脊、牛脷