2019-07-17 112 瀏覽
前幾日同朋友去葵廣行街,但係又唔想掃街,朋友話附近商場有間幾好味嘅冰室,於是我哋就去咗食。嗰度環境都幾靚,啲裝修好有懷舊嘅風味,好似去咗80年代食嘢,好特別。我哋嗰晚叫咗好多嘢食。首先推介嘅係芝士大蝦球濃茄湯通粉,呢個茄湯通粉真係好濃郁,比起其他餐廳嘅茄湯濃郁好多,而嗰個大蝦球好大隻,仲有好多隻。正!至於個黑松露炒蛋多士,啲蛋多到鋪唔住塊多士,啲黑松露好香,呢個真係超級推介,又抵又大份!個焗芝士海鮮保齡球好大個,裡面啲海鮮料好多,又有飯,好飽滿!配埋芝士真係好夾。仲有個芝士豬頸肉撈一丁,啲豬頸肉好大塊,芝士同一丁好夾,又大碗,咁嘅價錢真係好大份好抵!我哋仲嗌左個口水雞飯,啲雞好少骨,好滑,個汁都好好味,幾夠辣。👍🏼 口水雞送飯簡直一流呀!嘢飲方面,我哋嗌咗三個特飲。波波奶茶入面啲冰係由奶茶雪成,即使溶咗奶茶味都唔會淡,設計好好!紅豆冰同埋雪糕紅豆冰都好精緻、好有兒時嘅味道啊!嗌咗咁多嘢食埋單每人都唔使$100好抵!侍應服務態度又好好,朋友倒瀉野佢都即刻過嚟幫佢!十分推薦依間餐廳👍🏼

我哋嗰晚叫咗好多嘢食。