2021-09-09 354 瀏覽
之前仲係立食嘅時候食過一次lunch omakase,,三百靚蚊,食到飽到痴線,同埋都好食,好抵,跟住聽到變咗有凳坐之後就約埋幾個女仔朋友一齊去食。聽講轉左新老闆,見到有凳坐,同埋個Menu都轉左,都知道應該係。Lunch omakase宜家$368,貴左,以為都會好多野食都冇所謂。但係竟然得5樣好普通既刺身,同埋5件普通既壽司。食完同d friend都好唔飽,我哋仲要唔算係嘅食得好多,如果譬如男士嘅話一定一定完全唔夠。$368呢個價錢比咁少嘢我,5+5其實等於10件壽司一樣咁多刺身,但係10件壽司平咁多,仲要比少5舊飯我😂😂😂無語了。d壽司仲要完全唔特別,佢哋算出名嗰啲e.g. 右口魚鵪鶉蛋、帆立貝鵝肝etc. 全部都冇include到,剩係得d好普通既魚,omakase咩鬼。吞拿魚手卷可能10%吞拿魚蓉,90%飯😂😂救命。嗰位女侍應仲要服務態度差,冇禮貌,仲要收碟嗰陣撞我,又唔道歉。真係唔好意思帶咗啲朋友嚟食,好失禮,叼晒架,搞到我都唔好意思。