2022-09-14
深水埗~素年。以前吃過一兩次,都不錯的🙂而家四間分店,做大咗,店大欺客lu~現在奉行趕客政策,有無位都要等(我真係見到得三枱客,唔畀入),留電話,响出面都未知幾時有位,就叫你落定單,亞姐隊張餐牌過你五秒未決定到就立即西面走人。一坐底水又無茶又無(或者係女先有)隊D刀叉俾你,咁究竟食乜9慘過麥兜跟飯~跟住勁大冷氣吹住你(有錄視頻),連防疫膠板都吹到發發聲呀大佬,怕你做麥難民賴死唔走咁。卒之我左邊嗰個阿叔頂唔順走咗,冇耐右邊嗰兩個女仔都走埋。啱嘅,香港地搵食,走多幾轉呀嘛?不過出面真係冇人等吖嘛...平日晏晝兩點幾三點鐘。剛食完9秒9隊張單叫你埋單,隊杯水畀你,轉個頭問你要唔要又收返走掂都未掂過呀,都未答佢,佢就隊咗張餐紙去杯水嗰度收走咗🙂我真係唔知咩原因呀? 趕住落場?可能我唔好彩喇吓,冇下次~嘢食味道同分量都ok嘅,話時話。做人要公道啲,唔係老闆嘅錯,唔係廚師嘅錯,係樓面嘅錯🙂
以前吃過一兩次,都不錯的🙂
而家四間分店,做大咗,店大欺客lu~
我真係唔知咩原因呀? 趕住落場?可能我唔好彩喇吓,冇下次~