2018-12-27 417 瀏覽
聖誕夜約左朋友帶住兩個小朋友一行10人,係多人到爆既元朗唔知食咩之際,路過呢間剛12月新開張既圓老爺。可能新張,唔洗排隊,就膽粗粗入去試下喇! 點知有驚喜喎!餐廳有兩層,我地人多坐左上樓上圓檯,都好闊落,又有小朋友櫈,都坐得舒服!間餐廳有小菜有雞煲,班友仔餓鬼咁不停咁叫餸,都唔知落左咩! 餸黎又掛住食唔記得影晒相菜膽雞係叫比兩個小朋友食,走地雞食落都好滑有雞味,小鬼都食左半碗飯! 叫小二快上小朋友肚餓,真係10分鐘內到,讚! 安置完兩個細到我地大人食!水煮牛 普通辣因為有人唔食得咁辣,食到好麻既花椒,薯粉好味道! 我地班麻煩友仲叫人幫我地烚個烏冬撈辣汁呢個係好出色既豬串骨,香口唔肥膩,女士都岩食!豬手有子薑伴碟,好好既配拾,去油膩感,豬手又係好香脆,送酒一流!有人必食沙嗲金菇肥牛煲,普通菜色,但味道唔錯!仲有叫左d拍青瓜,個辣汁好好味! 蒸茄子,牛柳粒,整體都好味! 個人認為可以再幫襯! 元朗區黎講,價錢都唔貴!

菜膽雞

水煮牛

呢個係好出色既豬串骨,香口唔肥膩,女士都岩食!
大漠孜然豬串骨

豬手

有人必食沙嗲金菇肥牛煲,普通菜色,但味道唔錯!
沙嗲金菇肥牛煲

2018-12-25