2019-12-30 1003 瀏覽
今年嘅 #BoxingDay 過得有啲特別,我哋無去到 #party 🥳 反而係去咗幾個 #商場 #影相。#利東街、#太古廣場、街頭... 嘅 #聖誕佈置 ❄️❄️❄️ 都成為我哋嘅背景。天生 #model王 嘅 #小秘書,真係影極都唔嫌,爭啲餓死我 #partner🤪見佢咁乖,幫我揸機、又幫我攞住一袋二袋😚 當然要比佢食好啲。可惜附近的 #餐廳 已經陸續收工,唯有粗粗地,帶佢去 #大家樂 #鋸扒🍽 當補數😅🤣 $61一個 #鐵板餐,有#雞扒、#豬扒、仲有 #法蘭克腸,真係見到都好滿足😋 搞到我都忍唔住每樣試咗一啖,肉質都唔錯,淋上 #洋蔥汁,好惹味🤤 而我呢,又嚟食 #牛肉火鍋,#沙嗲湯底 好夠味,配襯埋 #牛肉、#米線 一齊煮,特別夾味👍🏻👍🏻 每人都唔使一舊水就可以食到個大餐,都唔錯吖😋

2019-12-26
$72.5 (晚餐)