2010-01-11 22 瀏覽
聖誕節友人送我一盒此店的限量聖誕禮盒曲奇, 開心到不得了, 因為之前自己到此一遊, 買過小包庄的, 幾十蚊; 亦買過一盒雜錦與同事分享, 百幾蚊, 一人食幾件不知幾滋味 . 再次一試, 仍然保持到水準; 最喜歡始終係咖啡, 以及提子/限量的藍莓....其實好多都好得, 有一件餅仔細細, 有彎紋無餡外形好似小水滴樣子的竟然出奇地鬆化香口, 正!好耐無寫食評喇, 突然提起興趣再寫因為近來有親友回港, 本小姐休息幾日陪佢四處玩, 但因她未適應時差我哋要中午先'出動', 無咩嘢攪就寫嘢打發時間 . 以及咁啱尋日星期日去咗九龍城廣場, 來回程行過福佬村道都見到謝寧小姐親自看鋪售貨, 態度殷勤, 曲奇好味, 所以寫個食評鼓勵吓支持吓佢先!

慶祝紀念
聖誕節