2010-12-23
KEEP 住聖誕節個勢!繼續喪食之旅!!今次係食既係…AGNES B既蛋糕~~一路見到佢都好正好想食嫁啦. 聖誕節食CAKE..食左︰hazelnut cake入口好軟,蛋糕同榛子mousse都好好味, 榛子味濃, 完全唔覺好漏。 chocolate chestnut濃朱古力, 賣相好靚又有金箔, 好似好豪咁^^底層係脆脆底,好鍾意呀^^(感覺即刻豪左好多)Millefeuille吉士唔太甜, 酥皮亦鬆脆, 好味過Z品牌多多聲!Choculate Truffle超正!勁濃!我既最愛@.@呢到D 蛋糕賣相好靚而且味道唔會太甜, 連媽咪食完都讚不絕口…可以再ENCORE…不過唔可以成日食…因為都有小小貴…卅幾蚊一件CAKE,比媽咪知道, 佢一定話︰食個飯都得啦~~