2024-06-20 94 瀏覽
最近揾到間好味嘅餐廳,要去講下先!係佐敦《Bistro bon bon》今次我係同仔仔去食lunch! 🔹Lunch Set🔹✨佢哋嘅set可以Upgrade to Combo [升級至套餐]只加 $20 就可享豆乳雞湯及沙律同埋飲品的話可加$20減免優惠!熊仔餅話想飲湯,而我又想叫杯咖啡,當然加埋啦!個湯好味到佢自己飲晒,冇我份😆⚜️ 蛋黃漬蔥吞拿魚茸三文魚子丼| $108上枱後發現冇豉油,叫咗職員拎!好在經理見我有碟豉油,問我係咪唔夠味所以加😜原來佢解釋我知,佢哋廚師已調好咗味道,所以係冇跟豉油一齊上!好在截得停我咋😅我撈勻咗啲吞拿魚茸同三文魚子食,估唔到個味剛剛好,唔會過鹹或唔夠味,恰到好處👍🏼👍🏼我就極為鐘意,唔好睇佢一碗咁樣好細,其實啲料都好豐滿😍⚜️紫蘇木魚湯大蜆意大利麵(1.4mm日本意大利麵)| $98仔仔話好好味😋個湯調味亦係我哋喜歡💕嘅味道,係有小小微辣,不過佢話自己大個仔喇,可以試下小小辣味😁意粉都得剛好韌度!大蜆夠新鮮、爽脆,唔駛調味都夠晒好食👍🏼正!而咖啡我叫咗cappuccino,咖啡師拉花好靚,飲到底,我哋都仲見到拉花嘅樣係咩🤟🏼高手!!唔講唔知🤔店名bon
最近揾到間好味嘅餐廳,要去講下先!

🔹Lunch Set🔹

⚜️ 蛋黃漬蔥吞拿魚茸三文魚子丼| $108
好在截得停我咋😅
我就極為鐘意,唔好睇佢一碗咁樣好細,其實啲料都好豐滿😍

唔講唔知🤔店名bon bon意指「好吃」/「好味」,依家好多朋友移民,店主希望大家記得移咗民嘅朋友,放假回來,都可以嚟到bon bon 食好嘢👏🏻有個聚腳點💞🥰💞