2023-03-15 8 瀏覽
今日同朋友去尖沙咀行街,跟住直落諗住食埋晚飯先返屋企,但係我哋兩個都唔算超級肚餓,所以就諗住搵間bar坐低 飲吓嘢食吓小食,邊食邊吹。喺酒吧街發現呢一間bar望落去環境相當有格調,唔會太嘈,好適合同朋友傾密計🙊呢度啲職員都好friendly,得閒會同食客吹吓水,問佢哋有咩嘢飲推介俾我哋,佢哋會按照我哋嘅喜好去推介,甚至會適當地幫我哋客製化,相當貼心🥰我同朋友分別揀咗Woo Woo 同Perfect Lady,兩杯嘢飲嘅酒精濃度都唔係好高,酸酸甜甜,好易入口,啱晒唔係好飲得酒嘅人👍🏻仲有小食方面,我哋就揀咗單骨雞翼拼一口芝士、意大利雲吞配白松露油雜菇醬、松葉蟹肉柚子沙律同避風塘薯條,食物嘅味道都好好,最推介嘅就係雞翼拼芝士,啲芝士炸到啱啱好,外脆內軟🤤