餐廳: 茶泰 (新都會廣場)
資訊:

千祈唔好去呢間餐廳,俾錢買難受,職員安排混亂,搞到我被人打尖,被逼坐1張連餸都放唔落嘅細檯是日同屋企人共5人食晚餐,我係預先用電話book咗位,當日準時嚟到,同職員講到咗貴姓book咗幾位。當日亦都有好多walk in排隊等咗好耐嘅客人,本來職員見到有張檯已經準備食完,拿拿聲執檯話安排緊我入座,但其中一個現場排隊嘅男人A即刻大聲講話佢等咗好耐佢要坐先,然後職員就即刻俾左張6人檯佢,好唔公平,咁請問電話book位有咩意義?大聲被人兇下就可以打尖?唔止結果搞到我要再等耐D, 同埋重點係佢俾咗4人檯我(我有5個人,男人A得4個人就坐左張闊落嘅6人檯)張檯係逼到d餸都放唔落,全家要連碗同碟都放唔到,用餐體驗好差,我唔理解,點解我book咗位,但個職員被A男人兇一兇,就即刻俾位佢,呢個餐廳安排非常有問題,不如你唔好開放電話booking啦,全walk in 算如果想用餐體驗愉快的話,千祈唔好去呢間!!!

如果想用餐體驗愉快的話,千祈唔好去呢間!!!
2023-08-18