2024-12-19 151 瀏覽
.樂天集團嘅中菜就食得多啦今次就試吓佢哋旗下嘅新加坡菜餐廳嘅裝潢具南洋風格座位闊落環境舒適最近仲推出咗二人套餐非常抵食✨二人套餐B $668✨呢個餐嘅主角係螃蟹,除此之外,仲有一款前菜小食、一款熱炒、一款飯/麵、一款甜品同埋飲品,真係非常豐富。黃金魚皮前菜小食一共有四款可以選擇,我哋就揀咗招牌菜黃金魚皮,每一片魚皮都沾滿鹹蛋黃,炸完之後金黃香脆,鹹蛋黃味香濃,非常好味。辣椒螃蟹螃蟹有四款選擇咁多,真係每款都好正好想揀。辣椒螃蟹好好肉,食落蟹肉好鮮甜,辣椒汁辣辣地非常惹味,仲有炸饅頭伴碟,點辣椒醬食一流。沙拉排骨熱炒共有八款選擇,菜同肉都有,我哋就揀咗沙拉排骨。沙拉骨份量都好多,每一件都沾上沙拉醬,食落口感鬆軟,送飯一流。蝦味魚子蝦球炒飯呢個炒飯非常足料,用咗好多隻大蝦球去炒,蝦球口感彈牙,炒飯嘅米粒粒分明,寫好有鑊氣,成個炒飯食落蝦味好香濃。.清心丸綠豆爽呢款甜品係暖嘅,綠豆味好香濃,做飯後甜品一流。.無糖豆漿有凍同熱選擇,豆味香濃,而且唔會好甜。
樂天集團嘅中菜就食得多啦

辣椒螃蟹

沙拉排骨

蝦味魚子蝦球炒飯
清心丸綠豆爽
呢款甜品係暖嘅,綠豆味好香濃,做飯後甜品一流。
無糖豆漿
有凍同熱選擇,豆味香濃,而且唔會好甜。
2024-12-08