2024-10-16
真係太鍾意呢間燒肉店,簡直就係肉食者嘅天堂!唔單止服務好好,食材仲好新鮮,環境仲好闊落,約會聚會都好適合👍重點係佢哋嘅燒肉,品質超高,超正!Menu都有好多種套餐選擇,因為我哋第一次嚟,就揀咗S2試吓味先,100分鐘任食97種菜品,我哋都已經覺得好夠食!🔥薄灸葱花牛舌(鹽味)牛脷本身就已經好夠牛味,再經過簡單嘅調味,薄薄嘅牛脷炙燒之後咬落去好有嚼勁,鮮嫩飽滿!🔥薄炙牛五花牛五花肉本身就已經有好多脂肪,炙燒過後嘅牛五花有淡淡嘅焦香味,而且仲好鮮嫩多汁!點少少燒肉醬更加添風味~🔥香草鷄腿肉雞腿肉經過各種香草調味過後,同雞肉嘅味道完美融合,口感嫩滑,仲散發出淡淡嘅香草味!🔥宮崎南蠻炸鷄卷呢度都可以食到壽司,甜鹹嘅南蠻炸雞配搭上紫菜包飯,好惹味~🔥菠蘿我朋友突發奇想攞咗菠蘿嚟燒烤,估唔到意外咁好食!燒熱之後嘅菠蘿更加香甜多汁,咬落去仲會爆汁
🔥薄灸葱花牛舌(鹽味)
🔥薄炙牛五花
🔥香草鷄腿肉
🔥宮崎南蠻炸鷄卷
呢度都可以食到壽司,甜鹹嘅南蠻炸雞配搭上紫菜包飯,好惹味~
🔥菠蘿