餐廳: 屏山老地方
資訊:

2023-02-22 574 瀏覽
今日見得閒,去探下其他同事同佢地食飯啦😂。 本身大家都冇乜idea食啲乜,最後有一位提議去食都幾出名既肉餅飯,我地幾個都未試過,所以就試下🤔 店舖有啲住家既感覺,幾光亮,冷色調既燈光先令人知道係店舖。地點幾近車站,不過唔太近商場煩囂,好似有個明顯分界咁👍🏻。等左一陣就已經有位,店員拎黎是日精選比我地選擇,經過一輪天人交戰(選擇困難🫣)之後,我就選左薑蔥牛肉肉餅飯,同行友有選左孜然牛肉肉餅飯,個飯黎到果陣,我笑左一下,就好似張圖咁,外表幾乎一模一樣😂😂 味道上同想像中差不多,肉都新鮮既,唔會太肥,外皮稍有脆口感覺。店入面既醬油都可以加啲落飯既,不過我覺得肉餅本身既味都好夠! 埋單一人51蚊左右(飲品另外加配),其實以午餐黎講都可以接受,性價比不錯。
今日見得閒,去探下其他同事同佢地食飯啦😂。
2023-02-08