2013-07-30
兩個人訂了位,唔駛等。要左豬骨湯底,濃淡適,薯仔好粉,粟米好甜,有水準。本地手切肥牛:超好食!脂肪同牛肉既比例剛剛好,十分新鮮,有口感又不黏牙,入口即溶,食唔番都唔知點算。墨魚咀:椒鹽食得多,打邊爐都係第一次。灼幾灼就食得,好爽口,而且呢度d墨魚咀勁大粒,正。蟶子:$28大大隻,好厚肉鮮甜,估唔到尖沙咀呢個地段有咁抵食既海鮮。龍蝦條:呢個就比較普通,就係一舊炸過既粉團咁,唔係好覺有蝦肉既成份。除左食物掂,服務質素亦好值得欣賞。每個範圍都有固定職員留意各台需要,不時同我地加湯,而且好有禮貌;而且我地一早知道邊爐時間係兩個鐘,夠鐘個陣,職員見我地未食完都無催人走,係見到差唔多食完先過來溫馨提示,我地自然自動自己交台。遺憾係得兩個人,無叫到有12粒一份既餃類,個樣好吸引,下次多人d一定要試下!