今日同朋友去完奧海城行街之後就即刻揾路行過黎嘆番個high tea因為本好好欣賞呢度既甜品,無論創意,味道或是賣相都係一流!而且價錢中等,所以值得一去再去。每次去到都會有好多新驚喜,因為師傅不斷研發新既甜品,所以一定唔會有食厭既一日今次黎到都同往時一樣,總係睇到眼都花埋,樣樣都想食,可惜眼寬肚窄,唯有試住幾樣先其實啲因為啲名太令喇,所以都唔記得哂lu只係記得好好味,哈哈~呢杯好似係叫sinking island,我揀佢既原因係因為睇落好似好好玩咁,因為你可以將個朱古力蓋放入去杯熱朱古力入面,然後就可以睇到朱古力蓋一路放熱朱古力入面溶化既景象,真係好得意呢!而且呢個飲品係可以選攞黑朱古力,牛奶朱古力或者白朱古力既,實會揾到岩你心水口味既一杯吧!今次我點左既係黑朱古力味,但係略嫌太苦,下次都係揀番牛奶朱古力味先~買滿二百蚊就會送一包朱古力比你,超好食呀!!!呢餐真係名符其實既又食又拎囉,可稱得上係滿載而歸,不論係肚,味覺及心靈上都得到好大既滿足感呢!

值得一去再去。

其實啲因為啲名太令喇,所以都唔記得哂lu

只係記得好好味,哈哈~
先~
滿載而歸,不論係肚,味覺及心靈上都得到好大既滿足感呢!
2012-06-20
  • Sinking Island