2022-10-26
位置都幾就腳,係正APM隔離,6點入座,唔洗等位,仲可以坐卡位,正!有唔同口味嘅炸雞,亦有唔同嘅韓國主食西柚汁(around$50)似係鮮榨,為食油膩野打定底,酸酸地唔怕食滯招牌年糕($155)少少辣,份量多,除左年糕,仲有好多魚糕、少量芝心獅子狗是夜主角:蜂蜜牛油炸雞(半份$148)呢度嘅炸雞大多都有得選全份定半份,我地得2個人,怕會食唔晒,就叫左半份表面沾滿左蜂蜜同杏仁片,望落去唔覺脆,但一咬落去,個皮脆到不得之了!脆得黎,就算後尾涼左都無變硬!雞肉大大件,啖啖肉!呢個份量for2個人剛剛好!烤芝士牛排骨($238)有拉絲效果,不過好快就硬左,所以主要淨係食到牛排骨😂原本以為係牛仔骨嘅口感,又唔係喎!呢隻牛排骨比較厚身,口感又有d似牛腩燜耐左咁好軟👍🏻埋單人均$330,過下韓國癮🇰🇷
有唔同口味嘅炸雞,亦有唔同嘅韓國主食
埋單人均$330,過下韓國癮🇰🇷