2013-05-11
10-5-2013 (Fri),爸爸返鄉下,我就o係o度買o野食,順便試佢o既飯,.試麥飯卷好定麥趣飯好呢?睇宣傳品,飯應該唔夠汁撈,亦唔夠濕潤,都係唔食麥趣飯喇,食麥飯卷.我就用$28.00買脆雞麥飯卷餐,o係等o既時候,我見到買超值套餐,可以優惠價$8.00買甜品,睇到有黑森林麥旋風脆脆,就問收銀可唔可以以呢個價買?佢答可以,咁就畀多$8.00買.有齊後返到屋企,先將麥旋風放入雪櫃先,然後影脆雞麥飯卷,再跟佢指示打開o黎食,食落,所有o野都係腍,餅皮,脆雞同飯都係,味道方面,只食得出餅皮o既麵粉味,其餘兩樣係食唔出,之後食到微酸辣o既調味料味道,唯一爽脆o既係青瓜,o係咁o既情況下,我再食真啲啲飯,飯餅好夠濕潤亦好黐,不過真係冇乜飯味,脆雞真係差啲.食到一半,發現下半截有脆雞同飯餅各一,即係成件麥飯卷有脆雞同飯餅各兩件.而薯條竟然都係腍,同只係暖暖.食完呢兩樣o野後就拎黑森林麥旋風脆脆出o黎食,面上有一件蛋糕仔,我先逐啲逐啲食,面上o既脆脆唔係咩o野粟米片,竟然係威化,被佢呃o左添.而件蛋糕仔原來有層忌廉夾心,雪凍o左滋味啲.而原來重有一件被插o係入面,雲呢拿新地依然咁滑咁好食,不
有齊後返到屋企,先將麥旋風放入雪櫃先,然後影脆雞麥飯卷,
食到一半,發現下半截有脆雞同飯餅各一,
而薯條竟然都係腍,同只係暖暖.
服務:
其實都冇乜o野,只係我畀兩次錢都係8字尾,而我都係齊頭畀0,佢要找$2.00畀我,佢兩次都係拇兩個一蚊,唔通一個兩蚊都冇?