2022-03-22 18 瀏覽
一間由腐乳做主題嘅fusion新餐廳😋👍🏻除咗野食全部都同腐乳有關之外,仲係一間有故事嘅餐廳,老闆們將自己嘅故事都融入左餐廳同菜色入面。係西方菜色加入傳統腐乳正正表達到如何「用低層疊出新高度」👍🏻 睇得出非常之有heart 同擺左好多創意係入面❤️ 希望你地嘅腐乳菜色可以疊出更高嘅高度💪🏻椒絲腐乳卡邦尼🍝 個味道好得意,carbonara 但食到腐乳味!非常中西合璧,我個人都鐘意食腐乳,如果腐乳味道或者有得揀腐乳濃度更濃就仲好喇😍南乳炸雞球🍗 炸雞好嫩好juicy,加上南乳醬嘅味道非常出色,食完係要再encore個醬架!咸蛋黃炸魚皮🐠 咸蛋黃嘅味道好濃,一食係食到停唔到口架😋話梅Latte☕️ & 流白(腐乳咖啡Tonic)🍹我個人就like 流白多啲,好似飲緊腐乳醬咁,但又唔會太重味➡️ @lau.bistro.hk ⬅️

咸蛋黃炸魚皮🐠 咸蛋黃嘅味道好濃,一食係食到停唔到口架😋

話梅Latte☕️ & 流白(腐乳咖啡Tonic)🍹

➡️ @lau.bistro.hk ⬅️