2018-08-27 442 瀏覽
有車仔麵有小食魚蛋腸粉,可以叫一份份叫,一碟攞走又得, 坐低喺隔離冷氣房食又得只要唔係繁忙時間你食10蚊腸粉都有冷氣嘆。 一早一晚放工時間其實都幾多人食嘢, 有機會有陌生人會搭枱。間舖有一間只做外賣做到有堂食就可以知道佢質素唔差。 地點位於屯門市中心附相當堂方便。腸粉魚蛋燒賣如果你堂食嘅話嗌咗一碟, 醬汁芝麻可以坐低慢慢自己加。 腸粉野標準備冇乜好平價魚蛋都係古早味 陳皮魚蛋 冇乜特別出色特別驚喜但係就係由細到大食嗰種感覺。 牛腩味道唔錯, 但係應該唔係坑腩嗰啲位置, 口感雖然正常不過冇坑腩嗰種感覺。 味道未必會有好大驚喜但係一定冇唔會失望。門面裝修簡單可以喺度叫可以坐低先至叫不過都係要即時畀錢10蚊腸粉另外加個魚蛋同牛腩總共28蚊。分量算係標準唔算多唔算少。

門面裝修簡單可以喺度叫可以坐低先至叫不過都係要即時畀錢

車仔麵腸粉魚蛋

10蚊腸粉另外加個魚蛋同牛腩總共28蚊。
分量算係標準唔算多唔算少。

車仔麵腸粉魚蛋