2007-07-09
試過一次唔會再去!!個海景又唔係特別靚!!叫左d好普通既點心,total 8 樣,全部都係水準以下,加個楊洲炒飯,成48 蚊!!又貴又唔好食!!埋單成$230 !!佢話點心有75 折,可過個飲又貴,茶錢$8 位!!勁貴。好唔抵不過我最想講係個度既"大粒經理" 佢係d客面前係咁鬧d細既,做慢d行慢d都俾佢捉住鬧,搞到個個都黑口黑面笑容欠奉,d客見到都食得唔happy la!!!!!佢又只係識得鬧,唔會落手幫下既,隔離抬個茶壺打開左10分鐘都無人加水,個客開始炆,同"大粒經理"講,點知個經理對唔住都無句,只係叫另一個剛經過既同事跟!!大佬,你點可以咁對d客架!!扮下野拿起個壺俾其他人都好ar! 係咁點人做野,自己又係度行來行去!!太不應該la!!!!!佢既行為我信相當日有好多食客都會感覺得到,肯定唔會再去!
佢既行為我信相當日有好多食客都會感覺得到,肯定唔會再去!