2020-07-23 883 瀏覽
咖喱牛肉烏冬 (中$43, 大$47) 個咖喱味都尚算ok,但可以再濃d,d肉其實都唔算多,好麻麻😶 咖喱薯餅 $17 都熱既,好脆,炸得幾好同埋都有咖喱味👻 冷烏冬(中 $31, 大 $35) 比起熱烏冬係煙韌d ,咬落好有口感👍🏻 不過個冷烏冬汁真係幾無味🤷🏻‍♀️ 雖然都預左食頹餐,但係其實都係入都去先知原來自助都咁😂 個價錢又唔算特別平,無餐唔包飲品,未至於覺得個烏冬非常出眾,係的確比較日式既,不過下次我會寧願揀譚仔/茶記😂 整體黎講,食頹餐得黎我食個烏冬+炸物+飲品其實都ard 70蚊,唔算特別平又零service,CP值我覺得麻麻,咁既質素擺food court可能會好少少🙈🙈 因為入得鋪頭expect係有service同埋水準再好返少少🥰
咖哩牛肉烏冬