2023-04-11
ZUCCO 🍹原隻青龍蝦配龍蝦汁意大利粉 🦞$168百零蚊就食到原隻龍蝦意粉,咁抵食冇理由唔試吓啦😂😂雖然龍蝦唔算好厚肉,但係就勝在肉質唔錯,而且龍蝦汁都好濃厚,令到意粉容易掛汁,配埋蘆筍洋蔥等等嘅蔬菜,恰到好處💓香煎三文魚扒配忌廉汁 🐟$218三文魚外皮煎得好香脆,食落有外脆內軟嘅感覺,佢哋嘅忌廉汁調味做得好好,令到薯蓉同埋三文魚都特別好食,推介細食啲嘅朋友💓💓葡萄牙豬肉腸拼盤 🥓$218男小編無肉不歡,香草腸、司華力腸、芝士腸,肉全部都係肉,店員推介配埋濃味嘅Cocktail- Sunrise🌞,令肉味更濃郁,酒味更濃厚😜我個人就覺得簡單食材,加上香草,清新又好味🤤Sunrise 🍹$118如果就咁食橙、石榴、熱情果,我諗大家都覺得係濃味生果,三種生果就算點樣混,都三角鼎立, 互不相讓😅但龍舌蘭mix埋之後,成件事有幾match喎,酒味比想像中濃,偏向鍾意飲甜啲嘅酒嘅女仔就未必啱啦~🤔
原隻青龍蝦配龍蝦汁意大利粉 🦞$168
香煎三文魚扒配忌廉汁 🐟$218