2018-11-13
一向鍾意食辣野嘅我,早就想試下呢間麻辣燙!今日嘅lunch 算比較遲,我黎嘅時候係2:30啦,所以店內唔算多人。呢間餐廳算係裝修得唔錯、坐得又幾舒服下。見到裏邊有一個位放咗好多食材,原來呢度係自助嘅。啲食材一包包一串串咁放好晒,等你可以好似自助餐咁自己揀。選擇都算好多下。菜、肉、丸、內臟、粉面都有,目測都有起碼4-50款。揀好之後攞去比服務員俾錢,同埋講要幾辣。因為我未試過呢間唔知佢會唔會超級辣,所以就叫咗小辣姐。俾咗錢坐低後大約5至10分鐘左右就上菜啦!由於個午餐比較遲,所以非常之肚餓我叫咗六個餸!如果冇咁肚餓嘅可以叫少啲餸架,因為份量都幾足。雖然小辣但係我覺得佢都算幾辣。佢唔算好麻但係個辣係好香嘅,入口好香又唔會有後勁嘅嗰種辣。如果鍾意食辣嘅朋友可以試吓中辣或者大辣應該好刺激下 :)六個餸$52,價錢來講算係中上啦話晒都叫做有啲裝修坐得舒服,性價比算係OK啦。
俾咗錢坐低後大約5至10分鐘左右就上菜啦!
六個餸$52,