餐廳: Peek-A-Poke (希雲街)
資訊:

平時食咁多大餐,想keep fit既日子就會食清啲🤣 Poke Bowl絕對係不二之選😎 夏威夷蓋飯低卡又健康,由魚類至蔬菜,每一口都充滿營養,難怪吸引一班熱愛運動同瘦身人仕捧場,人氣滿滿呢🔥❝ 自選風味碗 $108 ❞第一次食既話可以試餐廳配好左既poke bowl,而靈活啲可以自由組合配料~包括一款魚生﹑三款配料﹑飯底或菜底,裝滿一碗超豐富😍 魚生試左三文魚﹑吞拿魚,全部都好新鮮,厚切足料,提供一日所需既蛋白質同Omega-3✅ 飯底可揀壽司飯﹑珍珠糙飯﹑沙律菜,仲可以雙拼添,食得飽肚又容易消化.ᐟ 最後添上特製醬汁同調味料更加香口,揀左鰹魚汁感覺唔會太油膩,啖啖滋味😋❝ 水牛芝士條 +$28 ❞芝士條拉絲效果非常勁🤤 芝士味道濃郁,入口香脆,推介.ᐟ ❝ Mojito $38 ❞呢度既mojito係無酒精,充滿薄荷葉香氣🌱 味道清新,消暑一流.ᐟ

❝ 自選風味碗 $108 ❞

❝ 水牛芝士條 +$28 ❞

芝士條拉絲效果非常勁🤤 芝士味道濃郁,入口香脆,推介.ᐟ

❝ Mojito $38 ❞