2021-10-09
平時見好多人排隊,今日12點開門之前經過,等到12點開門第一個衝入去買。入到去收銀機,開始揀食物1. 選擇麵包種類2. 選擇要牛肉、蝦、豬定魚等3. 選擇蕃茄、芝士、青瓜、煙肉、洋蔥等4.選擇醬汁, 照燒汁、他他醬、芥茉蛋黃醬、松露醬等5. 選擇跟餐,薯條可、雞翼、可樂等當然以上每項都要收錢我order 咗牛油漢堡安格斯牛肉煙肉、芝士松露蛋黃醬三重松露薯條加忌廉汽水$64 漢堡包烘過,安格斯牛肉冇咩特別,但煙肉就好香脆,加上松露蛋黃醬,好惹味。三重松露薯條,剛剛炸好,熱辣辣,好脆。可以點松露醬。其實唔加松露醬都好好食。總結:餐廳只得外賣沒有堂食。自選漢堡可以選擇真係幾好。因為係即叫即整,所以要等,出品係熱辣辣,比起麥當勞好食好多,但價錢比較貴。服務方面就麻麻哋,第一次幫襯唔知道程序,行入去收銀姐姐到想order時,先知道原來要自己填紙比佢入機,收銀姐姐雖然冇黑面冇鬧人,但就一副唔休做嘅態度。 將來有機會經過都會再試,但如果人多要排隊就唔會幫襯囉,因為鋪面好細,人多時要係門口排隊買飛,買完飛仲要企喺門口等,天氣熱時真係好容易中暑。
入到去收銀機,開始揀食物
1. 選擇麵包種類
安格斯牛肉
煙肉、芝士
松露蛋黃醬
三重松露薯條加忌廉汽水
三重松露薯條,剛剛炸好,熱辣辣,好脆。
可以點松露醬。其實唔加松露醬都好好食。