2020-11-07 521 瀏覽
本身幾個朋友仔上網睇咗好幾間食大閘蟹既,見呢間見好 評比較多住過嚟試吓,特登夜晚收工趕過嚟呢邊港島區 灣仔想食好嘢。點知完全係浪費咗我哋既時間同埋金錢book左晚上任食大閘蟹。一開始過到瞭都OK既,好快手 就可以安排入座。不過真係坐滿晒人,有少少迫。差唔多 成個場都滿座,但係樓面就得三兩個,佢哋自己都忙到踢晒腳。等咗陣間,同我上咗啲前菜。也蝦球同埋乳鴿,平心而論的確幾好食,仲有個杏汁花膠,真心幾好食嘅⋯終於去到今晚既主角大閘蟹,按人頭每人兩隻上一次。第一碟嘅大閘蟹都唔錯嘅,蟹膏同埋蟹肉都係穩穩當當。到第二碟既時候就出事!!成碟蟹上到嚟都係好深色, 吐晒黑泡泡,我哋幾個就知出事即刻開的蟹出尼。全部腮都系黑既,個腿真系黑得離譜的!臭到不得了, 完全接受吾到🤯🤯🤯🤯!!!叫個樓面姐姐過隙收返曬蟹,換俾我哋。樓面其實都好快手過嚟幫我換蟹。以為咁就冇事,點知換一碟都係死蟹,又臭又黑咁樣,邊個食得落?完全都有解決到件 事,今次就連廚房既人都出嚟幫我換碟。換一碟就真係可以,新鮮而且蟹膏都靚靚仔仔甘樣。 點知到下一碟就出事!灰灰黑黑甘,聞落去又係臭到不得之了。。。😰😰😰完全失望囉,今次叫個樓面姐姐 解

完全都有解決到件 事,今次就連廚房既人都出嚟幫我換碟。換一碟就真係可以,新鮮而且蟹膏都靚靚仔仔甘樣。 點知到下一碟就出事!灰灰黑黑甘,聞落去又係臭到不得之了。。。😰😰😰完全失望囉,今次叫個樓面姐姐 解決下,話就話快快手手姐,但係你黑口黑面??搞到我哋好似特登過嚟搞事啦,大老遠由九龍坐車成個鐘過嚟食 個大閘蟹,想享受下都唔得?

俾咁樣嘅嘢我哋食,換轉係邊個都會嬲喇。已經冇話吵,淨係同佢講上蟹既時候睇清楚,吾好咩都比客食。 唔通過嚟食餐飯都要入醫院咩???😭😭都係想好好地享受下大閘 蟹既味道姐從頭到尾得兩三碟係正常喊,其他個完全 吾入得口日日日失望到極點!冇下次!!完全唔知道好評點嚟

餐廳對大閘蟹的食物品質完全冇監控,咩都上比客食
2020-11-07