2018-02-23 192 瀏覽
開張果時日日都話要排隊所以無去,開左幾個月今日下午黎試下無人排仲要大把位,其實都估到,我地3個人食叫左5樣野3杯飲品!喬巴強化可樂餅:入面係薯容黎,我覺得好難食,建議可以唔洗叫。⭐️路飛jumbo肉盤:不過不失唔可以話好好食但唔算難食,雜扒加腸咁,但係我叫5樣野入面最好味,但唔算平$3xx。⭐️⭐️⭐️⭐️三刀流串燒:佢既賣相應該海賊迷都一定會點,味道可以。牛、雞、海鮮各一串⭐️⭐️⭐️正義牛排三文治:普通一個牛排包,點佢既原因都係因為有正義呢兩個字幾特別,味道一般。⭐️⭐️⭐️草帽咖哩飯:咖哩無咖哩味,飯又硬疑似翻叮。⭐️⭐️無記錯佢果度有6杯特式飲品,我地叫左其中3杯唔同都係藥水味好難飲,相信6杯都係藥水味黎,建議飲水🤮⭐️總結 作為海賊迷 值得潮聖下 但一定唔會去第二次 貴錢一D都唔平

草帽咖哩飯:咖哩無咖哩味,飯又硬疑似翻叮。⭐️⭐️