餐廳: 三姐海鮮飯店
資訊:

2019-07-23 1057 瀏覽
今日又去三姐度食好野!次次去到三姐都熱情招待,佢d笑聲真係好感染到人,不過最正既都係佢煮既野!同老公兩個人幫襯左好多年,好多時都食佢地d招牌菜, 食到開始悶悶地 今日三姐親自下廚 ,佢煮左蟹肉桂花翅 (其實係粉絲)煮得好乾身 已經好小可有小煮 桂花翅煮得咁乾身,今次加埋蟹肉,正啊!去三姐度食既特別之處係佢會自已發版煮d新野比我地食 , 由其我地呢d鍾意飲下酒既人 食d小食送下酒 就已經好滿足今次三姐竟然煮左我最鍾意既雞軟骨 仲要係麻辣!叫我點捨得幫襯第二間! 今次試埋欖角骨 仲有碟炒菜,兩個人夠晒皮!!食到好飽佢地唔收加一 所以 今餐食左咁多野都係百零蚊落樓 都真係幾抵食!!!
今日又去三姐度食好野!次次去到三姐都熱情招待,
佢d笑聲真係好感染到人,
不過最正既都係佢煮既野!
同老公兩個人幫襯左好多年,
煮得好乾身 已經好小可有小煮 桂花翅煮得咁乾身,
今次加埋蟹肉,正啊!
蟹肉桂花翅

麻辣雞軟骨

今次試埋欖角骨 仲有碟炒菜,
兩個人夠晒皮!!
食到好飽
欖角骨