2021-06-18
去左mikiki食晚餐,呢間Tapas Brew絕對值得推介!因為樣樣都好食,服務環境又舒服,令人relax心情大好!呢間可以有室內室外坐位,外面晚上坐都好chill,今次揀左室內坐先,餐廳入面環境好歐陸風,幾靚,又有大電視同大酒櫃幾吸引嘅,店員服務又好,又有禮貌,加了不少分!特別想讚一下 羅馬生菜包牛小扒,好味!5成熟左右吧,仲保留肉汁,切到粒粒又方便食,就咁食已經好好味,又可以包生菜咁食,加埋特備醬汁,又一新口感,冇咁漏而且都好食!重點係價錢吾貴,絕對推介!再要特別讚一下 西班牙黑毛豬風乾火腿野菌闊條麵,原本諗住一般西餐廳,但都很優勝,上碟很香野菌忌廉的味道,熱辣辣即嗌即整,而且闊條麵條條都沾上了汁,很滑而且又有咬口,幾正,另外黑毛豬火腿好食,食落有很香味道的!食得出靚貨,用心之作,絕不馬虎!好丫!滿意!另外點了strawberry smoothie, 好大杯丫!味道好岩我口味,不會太甜,但又好香士多啤梨味,靚靚嘅,吾錯,今晚食得很滿足,好開心,會再幫襯,值得推介!