餐廳每張檯旁邊都有個水母缸讓你可以與水母共進晚餐,用餐體驗非常夢幻更像個奇妙旅程。唔同型態嘅水母加上牆身投射嘅幻彩海洋光影,令人彷如置身海底世界特別治癒心靈.*・゚𓆉𓂃◌𓈒𓐍◌𓈒 𓆟𓂃◌𓈒𓐍.▪️日本甜蝦帶子他他配三文魚籽 $𝟷𝟼𝟾▫️香草煙三文魚水牛芝士蕃茄沙律 $𝟷𝟹𝟾▪️西班牙紅蝦配香蒜欖油扁意粉 $𝟸𝟿𝟾 ✩▫️日本灸燒芝士熔岩蛋糕 $𝟷𝟻𝟾 ✩▪️sᴘᴀʀᴋʟɪɴɢ $𝟾𝟾/ɢʟᴀss ✩✩: ʀᴇᴄᴏᴍᴍᴇɴᴅ .🍝紅蝦好大隻口感鮮嫩彈牙,意粉嘅橄欖油香味濃郁,麵條偏硬但好啱我口味 掛汁又帶咬口,加上蝦膏香氣令人回味無窮ଘ(੭ˊ꒳​ˋ)੭✧.🍰芝士蛋糕表面輕輕灼燒形成脆脆嘅焦糖,內身質地軟滑呈少少流心狀態,入口綿密細緻 口感豐富 值得一試♡.整體十分滿意,美景配美食已經想再ᴇɴᴄᴏʀᴇ,絕對喺慶祝特別節日或約會嘅最佳之選~.📍ᴄᴜʙᴇ ᴏ - ᴊᴏᴜʀɴᴇʏ ᴡɪᴛʜ sᴇᴀᴊᴇʟʟɪᴇs🐾荃灣楊屋道𝟾𝟾號ᴘʟᴀᴢᴀ 𝟾𝟾 𝟾樓💸$𝟷𝟶𝟹𝟸/𝟸ᴘᴇᴏᴘʟᴇ
▪️日本甜蝦帶子他他配三文魚籽 $𝟷𝟼𝟾
▫️香草煙三文魚水牛芝士蕃茄沙律 $𝟷𝟹𝟾