2016-03-24
近年好似開咗好多貓貓cafe,鐘意貓貓嘅我今日突然發貓癮,所以黎咗依間cafe同貓貓玩。入去之前要除鞋先,以防帶埋啲細菌入去。日式麻醬吉列豬排烏冬($88)同貓貓玩之前要食飽先,我地叫咗店長推薦嘅日式麻醬吉列豬排烏冬,客人亦可選擇其他配料,有雞排、煙三文魚等。烏冬口感都算彈牙,同麻醬好夾,豬排唔會太油,調味亦唔錯,但就唔夠鬆化,有少少硬。芝士西多士($58)完全俾menu幅圖吸引,叫咗客芝士西多士,諗住流心芝士一定好正,上枱時覺得外型都幾吸手,金金黃黃,但切開一啲都唔流心連芝士都唔太見到,同食一般西多士冇分別,有啲失望。小食拼盤($88)至於小食拼盤,一睇就知超熱氣,有炸薯條、蜜汁雞翼、餃子同蜜汁腸仔。蜜汁雞翼同腸仔整得幾好食,雞翼好juicy,腸仔有啲芝士 但薯條就冇咩薯味,好重麵粉味,同好硬,應該炸得有啲過弄,餃子都煎到燶燶地,塊皮勁硬。食完野終於可以同貓貓玩!依間cafe都算多貓貓,應該有十幾隻,比之前去嗰啲多。依隻貓貓真係好百厭!成日上黎偷人野食,所以建議盡快食哂啲野先玩貓貓!
入去之前要除鞋先,以防帶埋啲細菌入去。 日式麻醬吉列豬排烏冬($88)
依間cafe都算多貓貓,應該有十幾隻,比之前去嗰啲多。 依隻貓貓真係好百厭!成日上黎偷人野食,所以建議盡快食哂啲野先玩貓貓!